Om oss

Kiropraktor Bjørn Tore Hjelle, BSc, MSc, DC, MNKF.

Bjørn Tore Hjelle er Kiropraktor ved Plexus Helse i Ålesund og har både en Bachelor of Chiropractic Science og en Master of Chiropractic fra Macquarie University i Sydney, Australia.

Bjørn Tore har internasjonal erfaring, og har jobbet på fire kiropraktorklinikker både i Norge og Australia. Han er også et sertifisert medlem av Norsk Kiropraktorforening. I tillegg til høy kompetanse innen muskel og skjelettlidelser innehar Bjørn Tore tilleggsutdanning og lang erfaring i diagnostisering og behandling av svimmelhetplager og iforhold til bekkensmerter hos gravide. Ålesund Kiropraktor og Svimmelhetsklinikk er en del av PlexusHelse i Ålesund.

Med lang og bred fagkompetanse og et stort kontakt nettverk av leger, legespesialister, fysioterapeuter og massører vil vi gjøre alt vi kan for å få deg raskest på bedringens vei.
Kiropraktoren har også henvisningsrett til diagnostiske undersøkelser som MR, Røntgen, CT og ultralyd. Vi kan også sykemelde og henvise til fysioterapi og spesialisthelsetjenesten som ortopedi.

Du vil bli grundig undersøkt for å kunne gi deg en mest mulig spesifikk diagnose. Målet derfra er å oppnå smertelindring og få deg raskest mulig tilbake i normal funksjon.